ApeleazaContact
X
Menu
X

Usi de garaj sectionale

O simpla activitate, cum este cea de deschidere si inchidere a usii clasice de garaj, coborarea, urcarea si iar coborarea din automobil pot deveni activitati neplacute atunci cand se desfasoara pe timp de ploaie, frig, intuneric etc. Insa daca toate aceste probleme sunt rezolvate printr-o simpla apasare pe un buton de telecomanda, fara macar a cobora din automobil si fara a incetini, confortul este asigurat.

Usile de garaj sectionale va ofera securitatea dorita, prin modul special de fixare in cadru de otel foarte rezistent, ancorat in mai multe puncte si prin mecanismul special de blocare. Exista un numar mare de variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia să fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.

Caracteristici usi de garaj sectionale

Caracteristici Detalii usi de garaj sectionale
Material: panouri de otel, de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv
Modele: dungi orizontale, casetat
Culori standard: alb RAL9010, maro RAL8014, stejar auriu, mahon, stejar natur, nuc (stejar inchis), stejar rustic, stejar verde
Optional: orice alta culoare din gama RAL
Finisaj exterior (textura): woodgrain, Lis, casetat
Izolatie: spuma poliuretanica ecologica
Etansare: prin garnituri pe intreg conturul usii
Sisteme de rulare si echilibrare: otel zincat, role cu rulmenti
Cabluri de tractiune: otel galvanizat
Variante constructive: cu geamuri, grile de aerisire, usi pietonale
Actionare: manuala, cu arc elicoidal; electrica, cu telecomanda
Siguranta: protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accidentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului

Caracteristici usi de garaj sectionale

Usile de garaj pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adaptabile oricarui tip de garaj. Usa de garaj se poate personaliza in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse accesorii: deschidere manuala sau automata, sistem de comanda radio, usi laterale, usi pietonale incorporate.
De asemenea, toate usile ofera o protectie optima impotriva pierderii caldurii, economisind energie si asigurand un nivel crescut de confort.

Galerie foto

Facebook

TimGroup Facebook