ApeleazaContact
X
Menu
X

Sistemul de profile S 3000

Profile

Sistemul de profile cu 3 sau 5 camere interioare, doua garnituri si o adancime de constructie de 62 mm, se evidentiaza atat prin usurinta cu care se prelucreaza profilele din PVC in procesul de executie al ferestrelor si usilor cat si prin aspectul exterior placut dat de armonia proportiilor dintre toc si cercevea si contururile exterioare rotunjite.

s3000_02Sistemul de profile S 3000 ofera optiuni de forma, dimensiune, modalitate de deschidere si culoare. Acesta este adecvat dotarii cu ferestre si usi atat a cladirilor moderne, cladi
rilor in stil rustic dar si cladirilor vechi la care se impune pastrarea stilului arhitectural. Cele doua planuri de etansare realizate cu garnituri continue, care nu ies in evidenta, asigura o protectie optima impotriva ploii torentiale si a curentului de aer. Faltul tocului este neted si fara canturi ceea ce permite o curatare usoara.

Alaturi de geamurile izolatoare standard se pot folosi in cazul unor cereri speciale de izolatie termica, fonica si antiefractie, geamuri speciale cu grosimi de pana la 48 mm.

Sistemul de etansare din sistemul de profile S 3000. Sistemul universal de etansare - sistemul S 3000, cu adancimea de montare de 62 mm, a fost creat pentru toate necesitatile constructiei de ferestre. Acesta iese in evidenta prin abilitatea sa de prelucrare rationala. Detaliat, acest lucru inseamna:

  • balamale identice pentru profilele de toc si cercevea;
  • puncte de gaurire identice pentru montanti si pentru sprosuri si pentru sistemele de prindere cu dibluri;
  • elemente de frezare identice pentru toti montantii si sprosuri;
  • acelasi element de frezare de finisare pentru toate profilele de toc si de cercevele.

Este disponibila o mare varietate de profile de cercevele cu diferite modele de suprafete.

O varianta deosebita in cadrul gamei S 3000 este sistemul de profile de design, al carui atu consta in varietatea de combinatii de design pentru casele private. Cercevele speciale cu zone vizibile foarte mici si rotunjiri armonice, permit constructia ferestrelor de filigran - exceland cele cu stulp.

Înclinatii de 10 grade la exteriorul cercevelelor si la imbinarea exterioara o sfera un aspect convex, mai ales in zona stulpului, atribuindu-i o mare atractivitate. In interior apar aceleasi inclinatii in zona geamului si pe interiorul stulpului sugerand observatorului contururi fine si armonioase.

Pe langa tipul ferestrelor cu doua cercevele si cel cu stulp, sistemul de profile de design S 3000 include usi de balcon, care pot fi folosite pentru sisteme glisante paralele si rabatabile sau drept usi de acces secundare.

Sistemul de profile cu sase camere interioare S 8000 IQ

Profile

Sistemul de profile cu sase camere interioare S 8000 IQ este un sistem complet care permite realizarea tamplariei care sa corespunda intru totul atat cerintelor de estetica dar si de is8000iq_01zolatie termica in conditiile in care se vorbeste tot mai mult despre necesitatea adoptarii unor programe nationale de reabilitare termica a cladirilor in conformitate cu normele internationale referitoare la eficienta energetica si la protectia mediului inconjurator.

Noul sistem de profile cu patru sau sase camere dovedeste inca o data orientarea consecventa a firmei GEALAN catre cerintele pietei. Prin constructia acestuia cu sistem dublu de garnituri si cu o adancime de 74 mm, s-a urmarit obtinerea unui profil usor de prelucrat in procesul de productie a ferestrelor si imbunatatirea performantelor de izolatie termica si fonica fata de profilul tricameral.

Sistemul S 8000 se evidentiaza printr-un design atragator, prin proportii armonioase, muchii rotunjite, profile zvelte si suprafete stralucitoare.

O varianta deosebita in cadrul gamei S 8000 – varianta rotunjita. Cand este vorba de locuinte in care designul joaca un rol important, alegerea duce in mod firesc catre cea mai noua generatie de profile S 8000 IQ plus. La dezvoltarea lor, pe langa departamentul tehnic au luat parte si designerii GEALAN. Rezultatul este reflectat de arhitectura profilului. Tocurile, cercevelele si baghetele de geam au linii atragatoare si elegante, accentuand individualitatea si grija pentru detaliu. Ferestrele din sistemul S 8000 IQ conving prin aspectul arcuit si contururile rotunjite.


Sistemul de profile cu 6 camere dispune de proprietati deosebite de izolatie termica datorita adancimii de constructie exceptionale, de 83 mm. Reduceti astfel costurile cu incalzirea si contribuiti considerabil la reducerea emisiilor de CO2. Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor si astfel mai multa stabilitate pentru fereastra. Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei. In plus, murdaria se indeparteaza extrem de usor de pe exteriorul rotunjit al tocului. Prin inserarea optionala a dispozitivului patentat de ventilatie GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) preveniti activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Facebook

TimGroup Facebook