ApeleazaContact
X
Menu
X

Noutati

Fereastra Tim Group cu balamale ascunse-

noua tendință în designul proiectelor de construcții civile și industriale

 

Fereastra Tim Group, realizată cu sistemul inovator de feronerie activPilot Select de la Winkhaus, este o soluție ingenioasă , utilă pentru proiectanți, montatori și utilizatori, în egală măsură. Aveți acum la dispoziție  un sistem care îndeplinește din punct de vedere arhitectural cerințele atât pentru cele mai moderne clãdiri cât și pentru locații cu stil istoric.
Elementele de feronerie se asamblează rapid și ușor, fiind mai puține componente decât la sistemele convenționale. Reglajele sunt ușor de făcut  și nu sunt necesare echipamente speciale la montaj. În același timp, sistemul oferă un nivel ridicat de siguranțã al ferestrei.
Elementele de fixare sunt complet ascunse cu activPilot Select, astfel că nu este necesară întreținerea și curățarea la exterior a balamalelor, ca în situația montării unui sistem clasic. Prin aceasta, crește durata de utilizare a ferestrei, elementele de feronerie fiind protejate  de acțiunea factorilor externi.
În standard, sistemul suportă o greutate de până la 100 kg, iar prin adăugarea unor elemente speciale, sistemul poate sus chiar și o greutate de până la 150 kg. Astfel, se pot proiecta suprafețe vitrate mari și ușor de manevrat în același timp.

 

Alegerea profesionala

Etansare foarte bună

Etansare foarte bună

Balamalele ascunse asigură o etanșare aproape perfectă, deoarece feroneria nu se suprapune în nici o zonă cu garniturile.  Se obține o izolație termică și fonică superioară, și se fac economii la cheltuielile de întreținere. Protecția anti-efracție  este sporită.

Deschidere de până la 95 grade

Deschidere de până la 95 grade

Sistemul permite o deschidere de până la 95 grade,  ferestrele fiind astfel protejate. Totodata se previne posibila atingere a acestora de glafuri sau perete. Durata de exploatare a ferestrelor crește, nefiind necesară înlocuirea lor datorată zgârieturilor inestetice.

Design atractiv

Design atractiv

Aspectul ferestrei nu este denaturat de piese vizibile, feroneria fiind complet ascunsă. Ferestrele au design estetic, fără elemente de montaj vizibile, chiar și pentru ferestre mari și grele (sistemul suportă până la 150 kg).

Flexibilitate în echiparea ulterioară 

 

Sistemul activPilot Select este flexibil și permite adăugarea ulterioară de elemente de funcționalitate din programul activPilot , respectiv microventilația care se realizează în 4 trepte, senzor de alarmă, diferite grade de siguranță.
Prin folosirea acestui sistem inovator, crește competitivitatea pentru proiectanți, montatori și utilizatori și sunt satisfăcute cele mai exigente cerințe de proiectare și utilizare.

ds

Vitrajul static uscat STV®STV

Vitrajul static uscat STV® este o noua tehnica de lipire pentru productia ferestrelor. Elementul crucial al noii tehnici este o banda adeziva ultra-performanta dezvoltata special pentru utilizarea la ferestre. Banda va fi pre-aplicata pe profile in cadrul procesului de extrudare, astfel ca banda si profilul ajung la producatorii de tamplarie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face in maniera obisnuita, nu sunt necesare investitii suplimentare in noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea si vitrarea se realizaza ca si pana acum, cu doar cateva ajustari minore ale fluxului de productie. Vitrarea propriu-zisa este facilitata prin diminuarea temporara a fixarii benzii adezive. Prin GEALAN-STV® aveti la dispozitie o tehnica inovativa.

Pre-asamblare crescuta datorita benzii adezive

Elementul crucial al vitrajului static uscat STV® este o banda adeziva ultra-performanta dezvoltata special pentru utilizarea la ferestre. Band va fi pre-aplicata pe profilele de 6 m in cadrul procesului de extrudare, astfel ca banda si profilul ajung la producatorii de tamplarie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face in maniera obisnuita, nu sunt necesare investitii suplimentare in noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea si vitrarea se realizaza ca si pana acum, cu doar cateva ajustari minore ale fluxului de productie.

Elemente mai mari, valori Uf si sigurstv-2anta sporita

Combinatia tehnicii STV® cu rigidizarea utilizata pana acum face posibila realizarea de ferestre mult mai mari decat pana acum si conduce la imbunatatiri clare ale performantelor.
 In plus, pentru dimensiunile standard de ferestre de pana acum, aplicand noua tehnica, se pot utiliza rigidizari alternative cu rezultate mult mai bune din punct de vedere al termoizolarii. Si in cazul constructiilor speciale se realizeaza astfel elemente mai stabile.

In cazul renuntarii la rigidizarea cu otel, noua tehnica determina imbunatatirea valorilor Uf. Pentru constructia de elemente de ferestre albe, cu dimensiuni normale, utilizand tehnica STV® se poate renunta complet la rigidizarea cu otel. Astfel se imbunatatesc valorile Uf cu pana la 0,2 W/m2K, in functie de combinatia de profile.

Lipirea completa a geamului si a marginii rasfrante a cercevelei, prin tehnica STV®, imbunatateste si rezistenta anti-efractie, facand mult mai dificila indepartarea geamstv-3ului.

Constructii speciale

Vitrajul static uscat se poate utiliza si pentru constructiile speciale STV®, cum ar fi elementele rotunde. In acest caz insa banda trebuie aplicata manual cu un dispensor dupa procesul de curbare, cu respectarea anumitor prevederi. In acest sens, va rugam sa solicitati instructiunile de fabricatie puse la dispozitie de GEALAN.

 

 

Facebook

TimGroup Facebook